NOORDIA blog

A Lab-Grown Gyémántok és a drágakövek tökéletes harmóniája,avagy mit szimbolizálnak a drágakövek színei?

A Lab-Grown Gyémántok és a drágakövek tökéletes harmóniája,avagy mit szimbolizálnak a drágakövek színei?


A 21.századi ékszeripari innováció csúcsa: Lab-Grown Gyémántok

A 21. század egyik legkiemelkedőbb innovációja az ékszeriparban a gyémántok mesterséges előállítása. Az emberi közreműködésnek köszönhetően ma már laboratóriumban is képesek vagyunk tökéletes gyémántokat létrehozni, amelyek szépségükben és tartósságukban is megegyeznek természetes társaikkal.

Ami még fontosabb, hogy ezek az etikus alternatívák megfizethető áron elérhetők a tudatos vásárlók számára.

A NOORDIA kínálatában nemcsak laborban növesztett gyémánt ékszereket találsz, hanem színes, természetes drágakövekkel díszített ékszerek közül is válogathatsz. 

Nézzük meg, mit szimbolizálnak ezek a ragyogó drágakövek:

Piros: Szenvedély és Erő

A piros szín a szenvedély és az erő szimbóluma. A RUBIN például tökéletes választás romantikus ajándékokhoz, különösen Valentin-napra vagy évfordulókra. Ez a szín energiát és vitalitást sugároz, így ideális olyan ékszerekhez, amelyeket különleges alkalmakkor viselünk

  

  
Kék: Nyugalom és Megbízhatóság

A kék szín a nyugalom és a megbízhatóság jelképe. A ZAFÍR, mint kék drágakő, gyakran választott esküvői ékszer, mivel a hűség és a hit szimbóluma. Ez a szín segít a viselőjének belső békét és stabilitást találni              

Zöld: Növekedés és Egészség

A zöld a növekedés és az egészség színe. A SMARAGD, mint zöld drágakő, tökéletes születésnapi ajándék, hiszen a természet megújulását és a személyes fejlődést szimbolizálja. Ez a szín frissességet és életörömet sugároz, így mindennapi viselésre is nagyszerű választás.

                                                                                         
                                                                   
Sárga: Öröm és Boldogság

A sárga az öröm és a boldogság színe. A CITRIN, mint sárga drágakő, kiválóan illik ünnepi alkalmakhoz,vidám eseményekhez. Ez a szín melegséget és pozitív energiát hoz, így tökéletes választás a napfényes hangulat megteremtéséhez. 

Fehér: Tisztaság és Ártatlanság

A fehér a tisztaság és az ártatlanság jelképe. A GYÉMÁNT, mint fehér drágakő, népszerű választás menyasszonyi ékszerekhez, mivel az örök szerelmet és az ártatlanságot szimbolizálja. Ez a szín eleganciát és kifinomultságot sugároz, így minden alkalomra ideális.

      

A drágakövek színének kiválasztása:

A drágakövek színének kiválasztása során fontos figyelembe venni a viselő bőrtónusát és személyes stílusát. A hideg tónusú bőrrel rendelkezők számára a kék és a fehér kövek lehetnek ideálisak, míg a meleg tónusú bőrrel rendelkezőknek a piros és a sárga kövek állhatnak jól. Emellett fontos, hogy a választott ékszer harmóniában legyen a viselő ruhatárával és mindennapi életstílusával.

Látogass el a NOORDIA.hu weboldalra és válaszd ki álmaid ékszerét a laboratóriumban növesztett gyémántok és a természetes drágakövek széles választékából!

Ismerd meg a NOORDIA gyémánt ékszereket!