A NOORDIA csapat

A 21. század eddigi évei és az egyre hangsúlyosabban teret nyerő, generációkon átívelő tudatos látásmódunk és világunkhoz való hozzáállásunk egyértelművé tették, hogy az a környezetpusztító bányászat, amiből eddig a gyémántokat nyerték, nem fenntartható tovább. Ezért döntöttünk amellett, hogy honlapunkon kizárólag laborban növesztett gyémántokkal díszített ékszereket és mesterséges gyémántokat forgalmazunk.

A laboratóriumban növesztett gyémántok valós környezetbarát alternatívát jelentenek, hiszen a természetes gyémántokhoz képest sokkal kevesebb energiával és vízzel előállíthatóak, és nincs szükség bányászati tevékenységre. Célunk, hogy a 21. század ékszereibe ne olyan gyémántok kerüljenek, melyek a földi ökoszisztémát romboló bányákból kényszer munkaerővel kerültek felszínre, hanem csakis fenntartható, tiszta eredetű ékkövek, melyekhez egyetlen csepp vér sem tapad.

A NOORDIA nem csak egy etikus gyémántokat tartalmazó ékszerekkel kereskedő cég, mivel olyan magas eszmei és tárgyi értéket képviselő kifinomult ékszereket hozott el a magyar vásárlóknak, ami elérhetővé teszi a valódi gyémánt viselésének élményét.

A webáruházon kívül bemutatótermünkben személyesen is elérhetőek vagyunk, készséggel állva Vásárlóink, üzleti partnereink rendelkezésére.