NOORDIA blog

Fenntartható gyémántkereskedelem - Ismerd meg a NOORDIA etikus ékszereit

Fenntartható gyémántkereskedelem - Ismerd meg a NOORDIA etikus ékszereit

Üdvözlünk a NOORDIAtiszta gyémánt ékszerek világában. Csapatunk tagjai szakértői a gyémántiparnak, és szenvedélyesen hiszünk a fenntartható és etikus gyémántkereskedelemben. Fiatal és elkötelezett csapat vagyunk, az ékszerek szeretetét hoztuk magunkkal családi hagyományainkból, és ennek eredményeként alapítottuk cégünket. Ékszereink modernek, időtállóak és gyönyörűek. A szépség és az egyediség nem csak ékszereinkre, de viselőjére is egyaránt érvényes!

Miért értékesítünk mesterséges gyémántból készült ékszereket?

A NOORDIA ékszereket laborban növesztett gyémánttal ékesítjük, mert hiszünk az etikus gyémántkereskedelem és a fenntarthatóság fontosságában. A természetes gyémántok beszerzése gyakran jár emberi szenvedéssel, emberi jogi visszaélésekkel és környezeti károsodással. A NOORDIA mesterséges gyémántjai ugyanolyan szépek, tiszták és tartósak, mint a természetes gyémántok, de nem hoznak létre konfliktusokat és nem okoznak kárt a természetben.

Etikus gyémántfülbevalók, gyűrűk, medálok

Mi a NOORDIA-nál széles választékban kínáljuk kifinomult, elegáns ékszereinket, beleértve fülbevalókat, gyűrűket és medálokat. Minden ékszerünk kiváló minőségű és rendkívül tartós, így hosszú évekig élvezheted viselésüket. Ékszereinket a legmodernebb technológiával készítjük, hogy maximális ragyogást biztosítsunk neked, és mindezt a divat szerinti trendeknek megfelelően kivitelezzük.

Nálunk a NOORDIA-nál széles választékban kaphatóak az alábbi formájú mesterséges gyémántokból készült ékszerek:

gyémánt csiszolások

 A gyémántok különböző csiszolásokkal rendelkeznek, amelyek különleges megjelenést kölcsönöznek az ékszereknek. A kerek, ovális, smaragd, csepp, Princess, cushion, radiant, Asscher, navett és szív formájú gyémántok mindegyike egyedi és vonzó megjelenést biztosít az ékszereknek.

Reméljük, hogy tetszett ez a rövid bevezető, ha többet szeretnél megtudni a NOORDIA mesterséges gyémánt ékszereiről, kövess minket Facebook és Instagram oldalainkon, hogy mindig elsőként értesülj az aktuális trendekről, friss ajánlatainkról.

NOORDIA  💎 lab-grown diamonds, a jövő gyémántja 

Ismerd meg a NOORDIA gyémánt ékszereket!