NOORDIA blog

NOORDIA ünnepek

NOORDIA ünnepek

NOORDIA ünnepek

Ismét itt az év vége, ismét eljött a karácsony! A szeretet, a fény, a családi összetartozás, és persze az ajándékozás ünnepén sokan szembesülünk azzal, hogy valami szemkápráztató és egyedi ajándékkal szeretnénk kifejezni szeretetünket a hozzánk igazán közel állók felé. Látni szeretnénk a másik arcán az őszinte boldogságot, amikor kicsomagolja a tőlünk kapott ajándékot a fa alatt, de fogalmunk sincs, mivel érhetnénk ezt el. Ha Neked is gondot okoz az, hogy milyen ajándékot válassz szeretteidnek, engedd, hogy segítsünk! Nézz szét a NOORDIA oldalán, és garantáljuk, hogy hozzásegítünk ahhoz az őszinte mosolyhoz!

Miért válasszak NOORDIA ékszert?

Mert kiváló minőségű ékszereink gyönyörűek és csillogók. Mindenki azonnal beléjük szeret, amint meglátja őket. Kortalan darabok, elegáns formák, melyek viselőjüket bármilyen hétköznapi vagy kiemelt eseményen trendivé teszik. A csillogás a fény ünnepén garantált!

Miben más a NOORDIA?

A NOORDIA hatalmas választékkal és kedvezményekkel vár Téged karácsonykor. A modern stílus és a klasszikus formák nálunk kéz a kézben járnak és erősítik egymást. Nemcsak, hogy ékszereink gyönyörűek és időtállók, de még az eredetük is tiszta, így garantált lesz a felhőtlen öröm az átadáskor!

Már csak néhány nap van az ünnepig, kifutottam az időből?

Dehogy! Minden ékszer, amit oldalunkon látsz, készleten van nálunk. Hatalmas választékunkból Te is megtalálod a hozzád legjobban illő darabot.

Hogy hozzak meg néhány kép alapján egy ilyen fontos döntést?

Ha nehéz dönteni, nézd meg ékszereinket élőben! Foglalj időpontot bemutatótermünkbe és válaszd ki a tökéletes ajándékot itt, helyben, nálunk!

Sok a dolgom, nem tudok személyesen oda menni. Így is hozzá juthatok az ékszeremhez?

Semmi akadálya. Bárhová eljuttatjuk Neked azt, amit választottál! Csak add meg, hova küldjük, és a gondosan becsomagolt ajándék már úton is van hozzád.

Tényleg nehéz a választás, nem tudom, minek örülne a szerettem. 

Ha elveszel a sok gyönyörű kiegészítő között, és úgy érzed, nem tudsz dönteni, vásárolj ajándékkártyát tetszőleges összeggel. Ha így teszel, azzal meghagyod kedvesednek a választás szabadságát, hogy tényleg a számára tökéletes ékszert válassza ki, tudva, hogy azt Tőled kapta.

Milyenek az áraitok?

A NOORDIA árai több okból is a kedvezőek. Egyrészt sokféle méretű és anyagú kiegészítőt találhatsz oldalunkon, a kis ezüst ékszerektől kezdve a csúcskategóriás Lab-Grown gyémántokkal ékesített arany kiegészítőkig. Másrészt, mi csak modern és kiváló minőségű Lab-Grown gyémántokat használtunk ékszereink készítése során. A Lab-Grown gyémántok megfizethetők, így tényleg csak a képzelet szab határt, mennyi ékkő díszítsen egy-egy fülbevalót, karkötőt, gyűrűt, vagy medált, és az áraink mégis a földön maradnak.

Ha bármi kérdésed van még, fordulj hozzánk, írj, hívj, keress minket! Szeretettel várunk idén, hogy bearanyozzuk az ünnepedet!

A NOORDIA-val minden ünnep öröm lesz.

Ismerd meg a NOORDIA gyémánt ékszereket!